Välkommen

Jag är leg.sjukgymnast, min grund vilar på kroppsmedvetandeträning genom feldenkrais ®pedagogiken. Specialiserad inom långvarig smärtproblematik och har kompetens i samtalsmetodik samt kognitiv beteende terapi inriktad mot sjukgymnastik.Jag har snart jobbat i tjugo år inom primärvården. Där möter jag människor i alla åldersgrupper som söker för rehabiliteringsbehov, funktionssvårigheter, smärta och stress relaterat lidande.

Jag har även jobbat som projektledare för barn och ungdomar med smärt-, hållning- och spännings besvär och varit gymnastik samt ergonomi lärare på Stenebyskolan – högskolan för konsthantverk och design.

För närvarande driver jag bland annat kurser tillsammans med kbt -terapeut i kognitiv beteendeterapi, kroppsmedvetande och -mindfulness träning i primärvården.

Aktuellt

2015 - Förändring Kursanmälan är nu stängd för nya deltagare. Under kommande period finner ni mig på resande fot med Lund som rot, där jag också kommer möta ett nytt projekt. Mer information om detta, samt en ny hemsida, rullas ut under hösten.

Introduktionskurs ht 2008
i medvetenhet genom rörelser (MGR).  kroppsmedvetande-träning genom feldenkrais ® pedagogiken.

Mer information se bilaga(pdf)
klicka här